Pripravení na dezert, ktorý je rovnako divoký, ako Vy? Tento raw dezert je oslavou čistých chutí, farebných ingrediencií a sladkého potešenia bez kompromisov. Žiadny cukor, žiadne mliečne výrobky, žiadne výčitky! Len čistá, prirodzená dobrota, ktorá pohladí tvoje chuťové poháriky. Či už hľadáš niečo zdravé, vegánske, alebo jednoducho chceš skúsiť niečo nové, tento dezert ťa zaručene dostane. Poďme na to a roztočme to s týmto šialene dobrým raw zážitkom!
Čo sa ukrýva za týmto gurmánskym kúzlom?
Na korpus:
2 šálky orieškov (zmes - podľa Vásho výberu)
5 PL ďatlovej pasty
formička ak chcete aby mala maškrta špeciálny tvar (ako ja vo videorecepte)
Na plnku:
1 avokádo
1/2 šálky kakaa
1/2 šálky mandľového mlieka
1/2 šálky javorového/agávového sirupu alebo medu
3 ČL kokosového oleja
Funcakes vanilková pasta/vanilka
S týmito našimi produktmi to zvládnete ako profík:
Ako čarovať:
V elektrickom sekáčiku si nasekáme orechy na menšie kúsky, nemusia byť úplne nadrobno.
Do orieškov pridáme ďatlovú pastu a sekáčikom to zmiešame dokopy, nech sa nám zmes pekne spojí. Ak treba, môžte ju ešte dopracovať rukami.
Následne si spravíme plnku. Do sekáčika pridáme avokádo, kakao, mandľové mlieko, sirup alebo med, kokosový olej a vanilkovú pastu a rozmixujeme to tam.
Do formičky alebo iného plechu si vtlačíme náš orechový korpus, a následne maškrtu z formy vylúpneme.
Keď to máme hotové, naplníme plnkou cukrárske vrecko so špičkou a ozdobíme jednotlivé maškrty.
Môžme dozdobiť jedlými kvetmi sušenými kvetmi alebo mrazeným sušeným ovocím.
Pre tých, ktorí sa učia očami tu máme aj videorecept:
Gratulujem! Práve ste vytvorili niečo úžasné – dezert, ktorý je nielen chutný, ale aj plný lásky a zdravia. Teraz už zostáva len jedno: sadnite si, vychutnajte si každé sústo a užite si ten pocit, že ste si dopriali niečo výnimočné. Tento raw dezert je dôkazom, že sladké môže byť zdravé, a zdravé môže byť fantasticky chutné. Nezabudnite sa o túto dobrotu podeliť s priateľmi alebo si ju nechajte len pre seba – zaslúžite si to!
Nech sa Vám v kuchyni ľahko čaruje,
Vaša Janka
Comentarios